Gå til indhold

Vedr. problemer med konfirmandkommunikation + indbydelse til webinar

Kære Præster og Kordegne.

Vi har desværre konstateret, at det problem, som vi informerede om i sidste uge, ikke er helt så nemt at løse som først antaget. Der skal udvikles en mere grundlæggende ændring i vores sikkerhedsstruktur for at sikre den korrekte adgang. Læs evt. det tidligere nyhedsbrev her.

Da det er personfølsomme data, som vi arbejder med i Konfirmandkommunikation, har vi ikke kunnet lave en hurtig eller midlertidig løsning.


Vi forventer derfor først, at problemet er løst i uge 9.


Vi er opmærksomme på, at det vil være ubelejligt for jer, der har planlagt at tage systemet i brug med det samme, og det beklager vi meget.

I løbet af de næste uger afholder vi en række webinarer for at tilbyde jer muligheden for at lære Konfirmandkommunikation at kende. I løbet af webinaret vil vi gennemgå funktionerne, som I finder i systemet, og vi vil vise, hvordan det kan hjælpe jer i jeres arbejde med konfirmanderne.


Webinaret tager ca. 45 min, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Tilmeld dig her.

 

Senest dagen før webinaret vil du modtage et link, som du skal klikke på for at deltage. Hvis du ikke har mulighed for at deltage på de nævnte datoer, vil vi efterfølgende lægge optagelsen af et webinar på P-Supportforum her.

 

Med venlig hilsen

Folkekirkens It